ONZE MENU'S

In woensdag t/m zondag lunch vanaf 12:00 uur met een bakkie pleur, een te vroeg bestelde fluit pils, de hap van de dag, een perfecte bitterbal in de mosterd of een fancy bistro gerecht tijdens een goed verlopen date. Wat er ook gebeurt, eindigen doen we aan de bar van Bea, het liefst elke avond, 7 dagen tot laat…

BAR BEA

Bar Bea is jouw favoriete Haagse kroeg aan de ooit zo versteende Veenkade.

Direct aan het water (inclusief terrasboot) met uitzicht op de Paleistuin. Bea is hofleverancier van gezelligheid en een Bistro & Café in één! Dit moderne bruine buurt- én stadscafé is een ode aan 'Queen B' en de roemruchtige prachtcafés uit die tijd dat geluk nog heel gewoon was.

Floris, Patrick & Bas
Team Bea

KADOBON

Bar Bea heeft een warme sfeer met veel hout, goud & gloei en nieuwerwetse diepe warme kleuren. Er is een grote bar, maar er kan ook zeker flink gegeten worden. Bepaal zelf maar wat je komt doen vandaag! Op vrijdag én zaterdag zullen we wekelijks een voorzichtig uit de hand gelopen borrel met dj organiseren vanaf 22:30. Wij hanteren een bepaald aantal reserveringen, zodat er altijd een plekje vrij blijft voor spontane binnenloop. Waar vind je dat nog?! Bea is het kleine brutale laagdrempelige zusje van Gastropub Van Kinsbergen op het Prins Hendrikplein.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.